bucket bag lux vs budget

Jeg faldt over et indlæg på Katarinas bloghvor hun viste sin nye flotte bucket bag frem. Den koster i øjeblikket kun 66 kr. på Aliexpress (en slags ebay, hvis du ikke kender sitet) hvilket er en kup! Den anden sag er en bucket bag fra Mansur Gavriel, som koster mere end 4000 kr. Det er alt for meget for de fleste af os, men så er det godt at man kan få noget der ligner. Godt nok er kvaliteten slet ikke den samme, men det er dog en taske der kan tilføje lidt ekstra til dit outfit! Jeg har netop selv klikket den hjem og jeg glæder mig sådan til at modtage den!

Husk at når du køber fra lande udenfor EU, så kan du risikere told. Men hvis du køber for under 80 kr (uden fragt) så er du sikret!

On Katarinas blog I discovered this wonderful bucket bag from Aliexpress at only $9 or so. Such a great deal! I already ordered mine! On the other hand we have the luxury bucket bag from Mansur Gavriel, but that one is way above my limit. I mean $625? That’s like to months of payment to me.. That’s why I’m so exited about the budget bag! Can’t wait to get my hands on it!