an essential - leather jacket
                                      .......

Læderjakker er en af nøgleordene, når vi snakker en stilfuld og gennemført garderobe. Stilen af læder jakken kan variere, ligesom farver, mønstre, designer og prisen kan.

Selv er jeg vild med den lyseblå fra Ganni, som både er rocket og anderledes, men som stadig formår at bevare de feminine undertoner. Den er fra Ganni’s SS15 kollektion, som jeg absolut elsker! Som jeg har fortalt mere om her, så er det en meget sporty kollektion med LA’s casual stemning.

Derudover er drømmen at anskaffe mig Acne’s vidunderlige læderjakke! Den er klassisk og i fantastisk kvalitet – og så er den bare enormt smuk! Smuk på en rocket måde, smuk på en klassisk måde. Jeg er vild med det at den ikke er så feminin, for min stil er på mange måder det modsatte af feminin – ikke så mange nedringede sager, eller kropsnære korte kjoler – jeg er mere til en lækker boxy læderjakke og et par sneaks!