barbara

 

Picture by: Laura Augustinus

Hun er ikke blot en talentfuld designer med rødt hår. Nej, der er meget mere at fortælle om denne smukke kvinde!

Barbara í Gongini, kvinden bag det succesfulde og prisvindende brand af samme navn. Hun blev født på Færøerne, og dimmiterede i 1996 fra KADK (Det Kongelige Danske Kunsakademi for design). Barbara er forkæmper for bæredygtigt design og har modtaget meget anderkendelse for det. Hun deltager aktivt i den nordiske kunstdebat og arbejder sammen med forskellige kunstnere fra film, musik og fotografi.

Det rå landskab på Færøerne har uden tvivl været med til at forme hendes primære inspiration i hendes designs. Hun leger med det avangarde på en naturlig dog dramatisk og kontrastfuld måde, som kommer til udtryk i de sorte designs og den hårde styling.

Men det er ikke kun i hendes designunivers kontrasterne kommer til syne. Hjemme i Barbaras hus er indretningen både rå, simpel, kold og alligevel varmt. Man kan mærke og se at det er hendes hjem, for der er ikke unødvendige ting, men derimod personlige og dekorerende detaljer. Væggene er rå mørtel der er pudset op, der er ofte helt hvidt i rummene. Der er malet et organisk mønster på gulvet som forbinder entré, stue og køkken på en let og ubesværet måde.

Hvis du vil se mere til Barbaras bolig, kan du tage et kig for Femina, som besøgte Barbara her.

barbara hjem 1 barbara hjemPictures by: Femina