TAK

Aldrig har jeg lavet en så uorganiseret collage før… Men lige i dag er det altså okay! For i dag da jeg sad og drak min morgenkaffe med mælk, tjekkede jeg lige mine mails – det gør jeg rundt regnet 300 gange om dagen – og gæt så hvilken mail jeg bliver meeeeget glad for at læse? Afsenderen var L’Oréal Paris – og hovedbudskabet (som vi så fint lærer i dansk) var at jeg er gået videre til semifinalen om at blive L’Oréal’s Trendsetter.

Men Laura, hvad handler det der’sens noget om? Hvad er præmien egentlig?

Som L’Oréal’s Trendsetter kommer man med til diverse modeshows, events, arrangementer osv. Derudover skal Trendsetteren også være med til at interviewe forskellige mennesker, og de videoer kommer så op på L’Oréal’s Youtube kanal. Oven i det får den nye trendsetter også nogle forskellige produkter fra L’Oréal, som jeg så kan vise frem til jer, vise hvordan de skal bruges osv. Og så bliver man altså L’Oréal’s officielle blogger – Det kunne jo være pæææænt lækkert!

Så altså – jeg HÅBER HÅBER HÅBER at i vil hjælpe mig, ved at stemme på indlæggene jeg lægger op (jeg skal nok skrive hvordan og hvornår) så jeg ender i finalen, og måske får titlen som L’Oréals Trendsetter.

SÅ MEGA MANGE GANGE TAK – Thumbs up til jer, for uden jeres stemmer var jeg aldrig gået videre!

pssst.. hvilket billede er sjovest i collagen? Jeg er totalt vild med Oprah’s mega vilde thumbs up – og ikke mindst en “mini-olsen-tvilling” (som i jo kan læse meget mere om HER og HER)