Vi husker vel alle “Vi-ses-i-BIVA”-reklamen, right? Jeg kan fortælle dig at der er sket meget for møbelbrandet siden! De har fået et nyt og mere moderne udtryk og udvalget af møbler har noget til enhver smag.

Jeg drømmer om at ende i en New Yorker apartment med store rustikke omgivelser, som jeg derefter kan indrette på min egen måde. En sofa, der har plads til alle de nærmeste venner, en kæmpe seng og masser af opbevaringsplads til alle mine ting. Jeg regner med at kigge på møbler online, når den tid kommer, men hvordan får man egentlig tingene til at hænge sammen? Hvordan får man skabt et sammenhængende look igennem hele boligen?

Mit bedste tip er at kigge på møbler online. På den måde kan du let gemme dine favoritter og vende tilbage til dem når du har tid. Du ender med et køb, der er velovervejet og med en sofa eller seng, der matcher din stil.

Alt efter om det er en lejlighed, en shoe-box apartment eller måske en kæmpe villa så er møbler noget af det, der giver dit hjem en personlig og varm stemning. Derfor mener jeg også at det er vigtigt at man overvejer hvilken stil man går efter. Skal det være mormor-hyggeligt, minimalistisk og moderne eller måske med et bestemt farve- eller materialetema? Endnu engang et område man skal overveje, så man undgår impulskøb, der ender med at stå på loftet og samle støv.

Er du I tvivl om, hvordan du finder møbler online, kan jeg anbefale Biva. Udvalget er delt op på en overskuelig måde og deres produktopstillinger giver inspiration til mulighederne for den rette styling for dig.

alfred_sofa_milj_

tema

Et tema i din indretning kan være mange forskellige ting, men nogle af basis områderne er materiale- eller farvetema. På billedet herover er begge temaer inkluderet. Den grå farve med blå undertoner skaber et roligt område for øjet og mindsker indtrykket af rod, man nogle gange får ved brug af stærke farver. Den grå farve går igen ved både sofa, plakat, tæppe samt på puderne. Det lyse træ i en varm farve spiller op til den grå farve og skaber et mere hjemligt udtryk, som hjælpes på vej at tilføje grønne planter.

north_v

minimalistisk

Den minimalistiske indretning på billedet herover er netop som jeg drømmer om at bo engang. En stor hjørnesofa i grå , godt med puder, et simpelt gulvtæppe og så et hyggeligt og personligt indslag i form af lyskæden og skænken. Selvom de store vinduer tilfører mere end nok dagslys, så er en gulvlampe i stil med ovenstående, perfekt til sene aftener, der bruges med en bog i sofaen.

sephia_milj__4

mormor

Mormor-stilen (også kendt som retro-stilen i en mindre markant version) bliver mere og mere tydelig i boligbranchen, hvor flere og flere enten går mod strømmen af minimalistiske hjem eller prøver at kombinere det minimalistiske med det personlige mormor-look. Sofaen på billeder herover er moderne men stadig med et retro touch i form a knapperne i ryglænet og de bløde former. Lampen støtter op om mormor looket mens den geometriske reol bringer modernitet til rummet. Et gulvtæppe understøtter mormor-stilen på en hjemlig måde.

 

image005

 Sorry guys, this post is only written in danish, but if you’re curious you can translate it.