image1xl image2xl
image3xl image4xl

Find den HER

 

Jeg er lige pt. i den situation at jeg hver evig eneste morgen vågner når det er mørkt (det gør i nok også – altså i hverdagene) og min varme dun-dyne virker meget mere attraktiv end tanken om mine fødder om det kolde gulv. Så jeg vågner – efter at have slået alarmen fra for 3. gang (6.40 – 6.45 – 6.50) og overvejer mine muligheder: et varmt bad, som muligvis vil øge kulden bagefter, men som dog vil gøre mig lidt mere vågen… Eller 10 min (som ofte bliver til 15-20 min) mere i sengen med computeren. Det kommer helt an på hvordan håret sidder.. og om jeg havde make-up på dagen før (for nej – jeg husker/orker ikke at fjerne min make-up om aftenen selvom det er det rigtige at gøre) for så ligner jeg et mareridt. Virkelig. Har I lyst til at se et billede? too bad, mit hår er for stort til at være på billedet – plus, i ville nok ikke kunne lide det!
Nå men altså.. så er jeg kommet til et punkt hvor jeg er tvunget til at tage tøj på, hvilket ikke er en tanke jeg som sådan hader, men der er bare ikke noget tøj der er så behageligt som mit nye nattøj fra Caroline Flemming (SÅ BLØDT!! kan købes i Føtex og Bilka btw..). Min umiddelbare tanke er en kæmpe sweater, en strik udover og så min mors hjemmestrikkede og ultra hippie cardigan – og så et par adidas bukser på også.. men altså.. Det er bare sådan at jeg ikke rigtig kunne finde på at bevæge mig ud af huset sådan… (Det sker ind i mellem – dog kun over til mormor eller andre som kan holde til synet)

Så kan i fornemme min tøj-krise hver morgen? Den er stor kan jeg sige! Det er lidt som at have en garderobe der bare ikke har nok striktrøjer…. af de lidt pænere af slagsen… Så altså – dagens mode-valg er altså to ret så lækre striktrøjer, som jeg ikke ville have noget i mod at iføre mig – måske ville det gøre det lidt lettere at stå op om morgenen? Den hvide sag er på vej til mig, dog er den udsolgt nu..

image1xl-2 image2xl-2 image3xl-2 image4xl-2

 

Find den i lyseblå version HER – den hvide HER