eDLHCtzRR0yfFtU0BQar_sylwiabartyzel_themap

Jeg har en drøm om at komme ud at rejse – hvem har ikke det? Jeg må siges at høre til de utålmodige, for jeg kan bare ikke vente! Jeg vil ud og opleve, og det skal være nu!

Jeg drømmer om at gå rundt i Paris’ små skønne gader med Sofia under armen, for en veninde-tur skal det være! Jeg vil nyde sangria ved Spaniens strande. Jeg vil lære at surfe på Hawaii, jeg vil op i frihedgudinden, jeg vil til Kina og grine lidt over min højde, tage til Bali, til Tokyo, til LA og New York, til Mexico, til Rom – og så vil jeg gerne genopleve Berlin, Hamburg, London, Malta, Mallorca, Venedig og Verona på egen hånd (med andre ord – parents, stay home!)

Jeg har i flere måneder søgt på både all inclusive på Star Tour og Spies, på air bnb efter lejligheder, flybilletter på SAS Ungdom (det er faktisk ret billigt!) og alt hvad der nu ellers kan undersøges! Puha en omgang! Der er mange tilbud, mange dyre sager og mange halv billige og snuskede steder. Om jeg kommer frem til noget? Måske, måske ikke.. Det handler ret meget om pengene og om Sofia vil med mig. Men drømmen er der, og så skal det nok gå!

M1IHnsfYRz2ThTgzl6qz_canyousea

photo-1414438992182-69e404046f80