tern tern1 tern2

 

 

Jeg fortsætter med at spotte efteråret trends til jer, og denne gang skal vi snakke om TERN. For få år siden var skovmandsskjorten et kæmpe hit, og man må sige at den for alvor har gjort come back i år. Binder du den ternede skjorte rundt om hofterne, bliver det endnu mere fash. Tern skal være over det hele – overdele, underdele, hatte, handsker, tasker og endda sko.

Jeg har fundet nogle lækre alternativer til jer herunder. Ikke for dyre, da pungen også skal kunne følge med. Der er kun items fra Asos, da de rummer mange forskellige brands, men også forskellige prisklasser. Jeg er helt hooked på blazeren i små diskrete tern og også den stramme sorte bodycon kjole med hvide tern. Jeg tror også at jeg skal have anskaffet mig et par ternede bukser! Åh altså jeg skal jo også have en skovmandsskjorte! min bankkonto ender med at blive spærret hvis jeg bruger så mange penge…Det kaldes at priotere, Laura!

Hvilke items er noget for jer?

TERN
KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT KOMME TIL PRODUKTET