Vi kommer tættere og tættere på efteråret, og nu føles det også sådan. Øv hvor noget kedeligt vejr.. Men én ting er regn god for: blogging! Så idag tager vi endnu en omgang af trend spotting. I dag bliver temaet frakker – de laaaange af slagsen! Selv har jeg en kæmpe svaghed for dem, hvilket også har resulteret i at jeg ikke har nogen. Okay, det lyder åndsvagt, men jeg er simpelthen vild med så mange frakker at jeg ikke kan vælge hvilken en der skal være min. Men hvis i har læst mit seneste indlæg om de items jeg lige har købt, så kan du se at jeg lige har klikket en hjem fra asos, og en mindre varm lang cardigan fra ebay.

I AW14 modeugen viste modehusene deres efterårs- og vinterkollektioner frem for omverdenen, og nu er det ved at være tid til at de lancherer hele svineriet (læs: pænt svineri). Så skal vi tage et kig få catwalkens tendenser?

 

COATS

Og her har jeg så fundet nogle alternativer til jer. Forskellige prisklasser og alle fra asos. Jeg er specielt vild med nr. 1, 3, 4, 10, 15 og 19 (okay meget glad for frakker.. Endnu en grund til at blive millionær!!) Hvilke er jeres favoritter??

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT KOMME TIL PROFUKTET