asos striped 25 off 2

1. Pants / 2. Shirt / 3. V-neck blouse / 4. White jumper / 5. Colored blouse / 6. Dress

Hej chicks! Tid til endnu en omgang Trendspotting! Husk at du kan finde resten af mine Trenspotting-indlæg oppe i menu-baren. Der er alt fra pelse til midi-skirts.

Jeg har virkelig forelsket mig i striber, strik og rullekraver – and so has the rest of the fashion world! Der er bare noget over striber, og helst de farvede af slagsen! Jeg har længe gået og sukket over nr 14, pga. den lidt skøre farvesammensætning. Toppen (nr. 3) er så tilpas feminin og lækker at jeg virkelig forelsker mig i V-necks all over again! Skjorten, nr. 15, er højt på ønskelisten! Wauw den er smuk, og lige noget for mig! Jeg er vild med oversized skjorter, jeg er vild med farver og jeg er vild med striber. Den her skjorte forener det hele! How great is that?!

For at det ikke skal være løgn, så kan jeg glæde jer med, at der lige nu er 25% rabat på en masse efterårsnyheder – fx de stribede sager i dette indlæg – så er der er bestemt nogle gode priser! Skynd jer ind på Asos og få afløb for shopaholic symptomerne på den rigtige måde (ved at købe dig fattig inden pay day, yes baby!)

7. Turtleneck / 8. Dress / 9. Knit / 10. T-shirt / 11. Shirt w. belt / 12. V-neck / 13. Scarf / 14. Turtleneck / 15. Red shirt

asos striped 25 off