tweed5 tweed6tweed8

Som jeg har skrevet i tidligere indlæg, deltager jeg i konkurrencen om at blive trendsetter for L’Oréal Paris – derfor ville jeg sætte pris på jeres stemme lige HER – det tager ikke mere end 20 sek. Man stemmer med facebook, og de poster selvfølgelig ikke noget på din væg! Jeg skal nok fortælle meget mere om konkurrencen senere.

Når vi snakker mode, så snakker vi også om trends, og dermed også om fremtiden. Én af de ting jeg har lagt mærke til i år, og dermed også er noget der kommer til (tror jeg) at påvirke det kommende år, er TWEED. Det der underlige og mærkværdige stof. Det er lidt gammeldags, dog klassisk. Det er holdbart og solidt. Måske tænker du også på Robert Langdon, fra Da Vinci Mysteriet, eller måske tænker du på Skotland og den kære kilt. Men når du så ser Chanels kampagnebilleder, med Cara Delevigne og Binx Walton – ja så er tweed måske ikke så gammeldags og kedeligt længere, vel? Chanel (og Karl Lagerfeld) har en stor indflydelse i hele modeverdenen, hvilket måske godt kan gøre, at Chanel påvirker de andre modehuse? Hvem ved – måske ender den ellers meget herre-agtige-tweed tendens med at blive allemandseje..

Så hvad går vi i næste år? Jeg kan kun gætte:

  • Vi kommer til at se mere til tweed – også i sommerperioden.
  • Sættene, som har domineret i år, forsætter med deres storhedstid. Mit bud er at vi tager det til et andet niveau. Stadig væk matchende print og farver – men nu behøver der nødvendigvis ikke at være noget vildt over printet. Jeg tror at der istedet bliver lagt vægt på materialet, så vi næste år oplever et tweed-sæt, og til efteråret – et uld-sæt? Masser af fokus på forskellige materialer og elementer.
  • På catwalken kommer vi til at se 3 slags styles: meget kvindelige former og dermed også feminine designs – selvfølgelig med et twist, som altid. – ELLER – meget boxy og sporty looks. Der skal være masser af kant og give dig en mærkværdig silhuet. – ELLER – De herreinspirerede kollektioner, som i: jeg-tager-min-kæreste/ven/mand’s-tøj-på. Selvfølgelig krydret med lækre smykker, for et feminint twist. Måske Genopstår poloshirten i en tweed model? I hvert fald – masser af mand.

Hvad tror du bliver en af de store trends næste år? 

 

STEM PÅ MIT INDLÆG HER

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.dk

tweed7tweed9