IMG_3556.JPGbed25db0525edf2206596307856da180

c01232ee3c7be58ca5587e160a331741c5fb52762fb103c1d367ab20c268773b

A lot of stuff is going on atm, hvilket resulterer i at jeg er træt, fyldt af indtryk og for det meste spændt og glad i låget. Jeg tænker at jeg lige vil forklare jer kort hvad der fylder, så kan det være at I også forstår, hvorfor netop onsdag og torsdag er dage, hvor bloggen ofte står stille.

Jeg er startet til dans igen efter sommerferien, og denne gang på to hold i stedet for et som før. Sidste år tog jeg kun hip hop, men i år har jeg valgt også at hoppe med på holdet lige efter: moderne. Teknisk og ekstremt hårdt. Så dans tager to timer om torsdagen.

Jeg var i lørdags til audition til en musical, jubilæumsspillet på dorothea teateret i Kolding – og guess What! Jeg fik en rolle!!! Jeg blev så ekstremt glad da jeg fik opkaldet! Fra november måned fylder det fra 19-21 både tirsdag og torsdag let frem til forestillingerne som starter 7. April. Fra 7. April – 7. Maj er der forestillinger torsdag, fredag og to om lørdagen. Dvs jeg har intet liv i den periode, ud over at synge mine lunger væk! Jeg glæder mig!

Jeg skal i morgen, lørdag, til danseaudition, som egentlig kun er lidt for sjov – men en god træning på 4 timer.

Søndag er der udtagelse til REX-holdet (som er et gymnastikhold for gamle elever fra Ringe Efterskole) i 6 timer, puha..

Arbejdet tager også 1-2-3 aftner om ugen, yes yes. Men pengene er gode at have!

Og så er der skolen.. Det er sgu lidt presset, men det skal jo også passes! Afleveringer er ikke det jeg drømmer mest om for tiden, men hvem gør lige det? Medmindre det er mareridt, haha!

Så som i nok kan høre er der gang i den, og der powernappes en del – men jeg agter at klare det! Jeg håber bare at jeg ikke kollapser før året er omme… Eller får stress.. Det orker jeg heller ikke lige at få plads til i programmet, haha. Har I også nok at se til eller er det bare mig der fylder kalenderen til grænsen?