SÅ BLEV DET ENDELIG TID!

Victoria’s Secret har haft deres årlige show d. 2. december, fyldt med glitter og glimmer, modeller med drømmekroppe, lækkert undertøj og ikke mindst nogle fantastiske kunstnere! I år var det Taylor Swift, Ed Sheeran, Hozier og Ariana Grande der optrådte! Mon ikke Ed Sheeran var i den 7. himmel blandt alle de flotte piger. Normalt holdes showet i USA (NY) men i år flyttede de det hele til London!

I aften kl. 22 (engelsk tid) bliver hele showet sendt på CBS, mens hele verden kigger med! Faktisk

For at varme op til det, så synes jeg at det var på sin plads at vise jer en masse billeder og videoer, som er blevet offentliggjort.

 

FEM FACTS

(lånt fra Passionsforfashion.dk)

 

– Det tager hele ni måneder at planlægge et show med en stor mængde designere, syersker og store beslutningstagere.

– Det første budget til Victorias Secret show var på 120.000$ i 1995, mens det i 2013 steg til 12.000.000$. Vildt! Men altså – den famøse fantasy bra er også en dyr fornøjelse! 

– Victoria’s Secret har en specifik standard for deres modellers højde. De booker aldrig en model der er lavere end 179cm.

– Dronningen af showet er englen, der får lov til at bære Victoria’s Secret Fantasy Bra til en værdi af 10 millioner dollars. I 2013 var det Candice Swanpoel der fik æren og bar en bh i 18 karat guld med mere end 4000 rubiner, safirer og diamanter.

– Ikke alle Victoria’s Secret modeller bærer vinger. De skal tjene titlen “Angel” før de får æren.