WELCOME 2.0

Velkommen til Stinus It 2.0!

Jeg har længe synes at der har manglet noget på siden… Men jeg har ikke helt kunne sætte en finger på det. Da jeg fik et ekstra lille puf fra Linnea, så begyndte jeg at kigge efter nye temaer. Jeg fandt en bunke ret forskellige temaer, som alle var fine – og så bad jeg om hjælp. Fra Linnea og fra min far. De pegede begge på det samme tema ud af 6 mulige. Så er det jo det rigtige tema, don’t you think?

Jeg ved godt at bloggen ikke har været så aktiv på det seneste, men jeg har virkelig haft brug for bare at slappe af og se netflix, når jeg har fået fri fra skole. Oven i 2.g på HHX har jeg også en Musical, jeg øver på, et dansehold jeg danser på og en gymnastikhold som jeg træner med én weekend i måneden. Sidst og ikke mindst, så er jeg blevet valgt som formand for fredagscaféen på mit gymnasie. Så min fritid bliver brugt på alt muligt andet – bare ikke lige bloggen. Ikke lige altid i hvert fald.

Jeg har allerede skrevet flere indlæg, som kommer op efter det her, og så skal I jo glæde jer til d. 3. februar. Hvorfor? COPENHAGEN FASHION WEEK!!!! Og selvfølgelig skal jeg med! Jeg har allerede fået invitationer til nogle få, men jeg venter på svar fra en del af dem.

084192_CFW_AW16_savethedate.png

Welcome to Stinus It 2.0! I’ve been missing something from the layout of the blog previously, so i took control and started looking for the perfect theme for me and Stinus It. Linnea helped me a lot, and I appreciate it so much. 

I know the blog hasn’t been that active lately, but I just needed a break. A break where I could spend my time on netflix (New Girl rocks!!) and just take it slow. I can’t tell if the blog will be more or less active in the future, because I have a lot on my mind. A musical, dancepractise, gymnastics and I’ve recently been voted as the president of the Fridayscafé at my gymnasia. 

I’ve already prepared several posts for the next few days, but most importantly – I hope your excited for february 3rd?? Why? Well it’s only COPENHAGEN FASHION WEEK!! And of course I’m going again. Hope to see you there!