Yes – der er måske nogen er liiidt forvirrede over hvad det egentlig er jeg deltager i og hvorfor osv. osv. osv. Så jeg vil jeg prøve og komme med en forklaring af hele forløbet og ja – det hele (alt det jeg ved). STEM HER!

1hestehal1

Sofia sad og hørte musik på spotify, og da hun ikke havde premium abonnement på det tidspunkt – så var der reklamer. Så hun sender mig et link og spørger om det ikke var noget for mig – øøh, jo da! Så jeg klikkede lige ind på siden og læste osv. Jeg skyndte mig at deltage i den første af de fire indledende runder, og var jo så heldig at komme videre til semifinalen – takket være jeres stemmer!

IMG_6759

IMG_6799

Så fik jeg en lille (ret stor faktisk) kasse tilsendt, med en masse dejlige produkter fra L’Oréal Paris – så jeg var klar til semifinalens opgave. Hvordan jeg løste den opgave kan i se her. I semifinalen er der 100 blogs tilbage – og kun 10 går videre til finalen! OG det er lige netop derfor at jeg har så umådeligt meget brug for stemmer!! STEM HER!

Finalen ved jeg endnu ikke hvad går ud på – men jeg vil SÅ gerne med!

Præmien er: 

Titlen som L’Oréal’s Officielle trendsetter – og dermed også deres officielle blogger – i et helt år.

En tur til Paris, hvor man lærer alt om de nye trends og en masse andet.

Man kommer med til 4 mode- og skønhedsevents og kommer bag kulissen, for at interviewe og spotte trends.

 

Jeg vil gøre alt for at vinde, da det jo er det her jeg drømmer om – et liv inden for modebranchen.

Jeg håber håber håber håber at i vil stemme på mig!!!!

 

Man kan stemme helt indtil søndag d. 12 okt. – dvs 5 dage fra nu af! GO GO GO!