Det kan jeg fortælle dig!        WePromote_Blogbattle Promotion_LOGOsub

Blog Battle er en hjemmeside, hvor bloggere kan tilmelde deres blog, og derved blive bedømt af andre! Så hvis man en dag mangler inspiration til en ny og god blog om f.x. mad – så er det super let at finde på Blog Battle!

Jeg har selv tilmeldt Stinus it, skrevet lidt om hvad der sker her på bloggen, sat et billede ind – og så er resten jo op til jer. Hop ind og bedøm Stinus it HER. Er det bare (udskyld sproget) røv og nøgler – jamen så giv mig bundkarakter. Og selvfølgelig omvendt; er bloggen lige dig og super god – så giver du en højere karakter.  På Blog Battle bedømmes man ved hjælpe af stjerner – 5 i alt, så det er helt simpelt!

Skærmbillede 2014-07-08 kl. 08.24.43

Har du en blog? Jamen så skal du da også tilmelde din! Og hvis du gør det – smid en kommentar med et link, så skal jeg nok tage et kig!

Blog Battle er den optimale mulighed for både nye læsere, men også ærlig kritik. Hvis I så sidder og tænker: øhh halloooo, man får jo ikke særlig meget kritik ved hjælp af stjerner, så kan jeg fortælle jer at man også kan skrive kommentarer! Så bliver det vist ikke lettere!

 

Vi ses!

WePromote_Blogbattle Promotion_BBBadge3      (  <—— hvor sejt er det ikke lige! Se mig jeg er medlem af blogbattle!

Udarbejdet i samarbejde med Blogbattle.dk