Godmorgen, god efterår, god blå og og god gul!

HVAD SKER DER LIGE FOR AT VI ALLEREDE ER I NOVEMBER MÅNED!
Puhaa… altså tiden går godt nok stærkt!

 

Efterår er og bliver modenshøjdepunkt! Man kan gå rundt i striktrøjer den ene dag, og lårkorte 60’er kjoler den næste. Det er nærmest officielt blevet “lag-på-lag”-årstiden – og jeg elsker det!

Noget af det man kunne se på catwalken i januar/februar i starten af 2014 – som jo var modeugen hvor efterårs- og vinterens kollektioner blev vist (FW14/15) – var masser af primærfarver! Især den blå og den gule, der grænser til det karrygule, gjorde stort indtryk!

Men hey – big problems! Jeg har ikke lige pengene til at købe de store mærkers tøj – også selvom det var gude-skønt! Og her er det så Monki (ej.. jeg stavede det lige Moniki…. pinligt) kommer på banen!

Jeg fik her den anden dag en mail med de nye specialiteter (det er lækkerier, vi snakker om) fra Monki. Inden der kunne tælles til 10 var jeg allerede i mit “savler-over-mode”-hjørne. Så ja – nu får i lige mine favoritter, for jeg kan bare ikke lade vær’!

Jeg kan løfte sløret for at mit mode-hjerte banker ekstra meget for den gule sweatshirt og den mønstrede blå overdel! Skoene og tasken er også lige mig! og så drømmer jeg lidt om at style den hvide overdel, med slidsen, for det kunne være ret så fedt et look, der kom ud af det! (okaaaay, jeg har ret mange favoritter….)

Hvad med jer? Hvilke items er jeres favoritter?

Monki fall - blå og gul