all white 4

all white 2

T-shirt from H&M – Jeans from Gina Tricot – Denim Jacket from Asos (similar) – Clutch is homemade – Sunglasses from Pilgrim – Shoes from Menorc

Som lovet, et komplet hvidt outfit – med undtagelse af mine solbriller og vedhænget på min hvide clutch – dejligt lyst og summerligt! Der er ikke noget bedre end når vejret bliver bedre og solen skinner mere og mere, og det smitter af på min stil. Når jeg er glad er det ofte noget lysere tøj jeg har på, hvorimod hvis jeg har en dårlig dag trækker jeg bare i noget sort og simpelt. Har I det også sådan?

Jeg har kun haft et enkelt modul i dag, så jeg smuttede hjem på terrassen og prøvede på at få lidt farve. Mission accomplished! Min ryg er nu helt og aldeles rød! Så jeg anbefaler solcreme – også selvom i kun skal være ude i solen i en time eller to. Det lyder mor agtigt, men puha.. hellere bleg end tomatrød!

all white 5

all white 7

all white 6

all white 1