0 relaxing place

Yes yes – så sidder jeg her igen. I min dejlige og vidunderlige seng. Er det underligt at elske sin eng så meget? Det tror jeg egentlig alle gør, så det er vel et nej?

Når men situationen er den at jeg har en del lektier/afleveringer for, og dem bliver jeg “lige” nødt til at få lavet – og så kan det jo være at jeg vender tilbage (hvis jeg ikke er helt kvæstet oven på opgave-skrivning) med et indlæg eller to, for at kompensere for i går og forgårs. Fredag holdt Sofia 18 års, og den kunne jeg altså ikke gå glip af (a.k.a. hun ville slå mig ihjel hvis jeg ikke kom).

Men ellers kan jeg opdatere jer lidt i forhold til min hvide uge, for jeg har nemlig haft lidt regler, som jeg skulle følge. Så mandag – det var en heelt hvid dag, men et komplet hvidt outfit. Tirsdag – havde jeg hvide jeans på og min hvide denim jakke. Onsdag – en hvid skjorte og igen min hvide denimjakke. Torsdag – havde jeg fri, men hoppede da stadig lige i en hvid t-shirt. Fredag – havde jeg en sort- og hvidstribet t-shirt på (i know, det er ikke helt godt nok – jeg beklager) og i går, lørdag – havde jeg en hvid t-shirt under min arbejdsskjorte, og da jeg kom hjem, var jeg bare iført den hvide tee. (gælder undertøjet også?)

Men som i kan forstå, så er det ikke kun på Stinus it, der har været hvid uge – jeg har skam også selv fulgt den! Det synes jeg ligesom var på sin plads. Nyd jeres søndag – også selvom den er grå..