steal style couture kulten steal style fringes steal style ILIRIDA steal style marie jedig

COUTUREKULTEN // white duster coatROCKPAPERDRESSES // white fringed biker jacketILIRIDA // white denim jacketMARIE JEDIG // white vest

Det blev tredje dag i WHITE WEEK og derfor også tid til endnu flere hvide sager! Så en omgang STEAL STYLE, med hvide items! Alle 4 bloggere har jeg stor respekt for, de har en udsøgt smag i tøj og accessories men også en  misundelsesværdig udstråling. Hvem der bare kunne se så godt ud på billeder.. Der er en grund til at I fik så få billeder igår, undertegnede gør sig bare ikke godt på billeder!

Nå, tilbage til de lækre hvide items! På ROCKPAPERDRESSES har man i den seneste tid fulgt Cathrine da hun var i Paris på kæreste-tur – og hvad gør hun så? Køber den mest fantastiske læderjakke nogensinde! Jeg er solgt – tro mig, den hvide sag (som koster en del mindre end den rigtige fra Maje) er på min ønskeliste og hvis jeg ikke får den – så køber jeg den selv!

Jeg har i forevejen noget lignende den hvide denimjakke, så et køb fra min side er allerede sket! Vesten må jeg lige have overvejet, for gud, hvor er det look altså cool. Jeg har ikke rigtig forstået meningen med veste før – altså man har skåret ærmerne fra, som jo skulle holde på varmen, men den er stadig lang? Det er mig lidt en gåde..

Den hvide duster jacket fra det øverste billede med min navnesøster Laura, er dælme også et item jeg skal have hjem i garderoben! Overvej lige den som sommerjakke! Ud over et par shorts (måske også hvide?) og en simpel t-shirt!? Det kunne være pææænt lækkert. Hvad siger I? Noget der fanger jeres interesse?