WHITE WEEK ON STINUS IT

…WHEN THE SUN IS SHINING, THE BIRD ARE SINGING, THE SKY IS BLUE AND YOU WAKE UP HAPPY! (og har god hår-dag, selvfølgelig!)

Yes yes, i anledningen af at det er en pokkers dejlig mandag, tænkte jeg, at det var blevet tid til lidt tema på bloggen – så i denne uge er det altså HVID UGE! Hvide sko, hvide items, hvide kameraer, hvide tasker, og ikke mindst hvide outfits! Her er en lille teaser på et ret simpelt, men lækkert outfit – all white, of course – som jeg har haft på i dag.

Jeg vågnede op (sent, da mit morgenmodul var aflyst, thank god!) med masser af overskud, og da jeg havde tiden til det, tænkte jeg at jeg ville skyde lidt billeder af de hvide klæder – tænk hvis jeg havde den mængde overskud hver dag! Og skulle møde sent hver dag! Puha, jeg drømmer vidst..

Smil, grin og dans – og smut så udenfor og nyd solen!