WHITE sneakers hooha

SuperstarReebokPumaHuarache

 

Om en måned minus 3 dage er det min fødselsdag (nej, jeg tæller da ikke ned…) og der er nogle medlemmer i familien som altid er på forkant med gaver (hvor må det egentlig være rart.. hvem der bare kunne..) så jeg blev bedt om at finde lidt ønsker frem.

Som den sneaker-tosse jeg nu er, jamen så overrasker det nok ikke, at jeg ønsker mig et par nye. Jeg overvejer om jeg skal ønske mig et par Huarache eller en lidt mere klassisk variant. Ikke desto mindre så tænkte jeg at I da også lige kunne få lidt sneaker-inspiration – i hvid selvfølgelig, når det nu er fjerde dag i WHITE WEEK. Forresten kan man købe sådan noget “rense-spray” til hvide sko, som skulle være helt vildt godt og effektivt. Godt tip fra en sneaker-tosse til en anden.

Alle 4 varianter kan fås på Hooha.dk, og i kan jo (hvis I ikke har opdaget det endnu) VINDE et valgfrit par lige HER. Halloooo – hvem vil ikke gerne have nye sneaks? Gratis sneaks? lækre sneaks? Kæmpe JA, til alle tre fra min side!

(nope, dette er ikke sponsoreret. Konkurrencen er sponsoreret, men dette indlæg er skrevet ud fra min egen interesse)