BEAUTY

I troede da ikke at I slap for en konkurrence her i december, vel? For det gør I altså ikke! I skal forkæles og det skal i BIG TIME! Læs med og hør lidt mere om præmien eller scroll længere ned for at høre om konkurrencen.

DM Skincare er et 100% dansk skønhedsbrand, som både udvikler og producerer deres produkter i Danmark. Alle produkterne er økologiske og uden tilsætningsstoffer.

Kvinden bag DM Skincare, Karina Hjort, startede med at lave muddermasker til kroppen, der fandtes i forskellige versioner. På den måde fik hver enkelt en muddermaske der passede til dem og deres hudtype – noget som er helt normalt i dag, men som man ikke fokuserede så meget på dengang.

I dag er DM Skincare blevet et luksus mærke, som sælges i gavebutikkerne på Aros (Aarhus) og Trapholt (Kolding). Derudover bruges deres lækre produkter på Skodsborg Kur bad, Vejlefjord Hotel, Dragsholm Slot og Gilleleje Badehotel (og mange flere). Et ophold på Skodsborg er dyrt – som i overhovedet-ikke-SU-venligt-dyrt. Så mulighederne, for at få vejledning til lige netop din hudtype og hvordan du passer bedst muligt på dig selv, er ret få. Men lur mig om ikke jeg har en treat til jer?

I dag går jeg på juleferie, og selvom mange først holder ferie på tirsdag, så tillader jeg mig alligevel lige at fejre det! Og hvordan fejrer man bedst julen? Med gaver selvfølgelig!

SPA NIGHT copy

KONKURRENCEN

1. Find opslaget med konkurrencen på bloggens Facebookside lige her

2. Følg betingelserne for deltagelse
(skriv en kommentar, hvor du tagger de veninder, du ville invitere)

3. Så skal du bare vente indtil d. 25. december, hvor jeg trækker vinderen!

Jeg håber, I er friske på en konkurrence – for det er jeg! Jeg kunne virkelig godt bruge en aften med hjemmespa. Prøv lige at forestil dig en ret så grå mandag (eller lørdag for den sags skyld) i Januar. Du venter på sommeren, og du orker ikke at tage i fitness (selvom det var dit nytårsforsæt) – men hey, så kommer DM Skincare forbi og forkæler dig. Øj, nu er jeg virkelig misundelig..

HAPPY HOLIDAYS!

Præmien er sponsoreret af DM Skincare