PICT_20150115_145248

Altså hvem siger at bloggens fødselsdag kun skal fejres én gang? Ikke mig i hvert fald – og det er lige netop grunden til at I nu får kastet endnu en konkurrence i hovedet! Bliver i lige forkælet eller hvad?! 

Jeg har nemlig læst en fantastisk e-bog skrevet af Nadine fra BlackSoSimple, som kommer med så mange forskellige tips til at passe på håret! Jeg tænkte at jeg ville dele en af tingene med jer (se billedet nederst), så I kan få et smugkig til hvad i kan vinde denne gang!Jeg vidste slet ikke at der var sådan nogle faser? Nu giver det jo meget mere mening, at nogle menneskers hår vokser med lysets hast og andres nærmer sig sneglefart.

Nadine kom på ideen med at skrive bogen i 2012, da hun fik eksem på hele kroppen. Lægerne vidste ikke hvad de skulle gøre, så Nadine tog sagen i egen hånd og begyndte at læse om hud, hår og meget mere. Resultatet blev bogen her!

Hvis det ikke er gået op for dig endnu, så lad mig skære det ud i pap:

PRÆMIEN ER NADINES E-BOG “HUSRÅD TIL HÅRET”

For at deltage i konkurrencen skal du:

Like BlackSoSimple på facebook

Skrive en kommentar til indlægget her med et hårtip du kender til, selv bruger eller har hørt om!

(husk at efterlade din rigtige e-mail så jeg kan komme i kontakt med dig hvis du vinder)

Skærmbillede 2015-01-16 kl. 15.57.46