KONKURRENCEN ER SLUT – vinderen blev NANNA CHRISTENSEN

 

Yes, yes! Selvom vi har gang i en anden konkurrence HER, så synes jeg da slet ikke at det var nok!

Birgitte fra Menorc, og jeg har sammen arrangeret en konkurrence for jer!

Præmien er en valgfri sko fra Menorc.dk til værdi af op til 899 kr!

Jeg har skrevet om skoene og Menorc HER, og som jeg selv skriver så er det mine yndlingssandaler til dato – og de skal helt sikkert med mig til italien her til sommer! Menorc har også andre modeller – i sort, i brun og alt er i læder! Mine sandaler er i modellen: Box blanco og den kan findes lige HER.

 photo IMG_6714_zpse8877e78.jpg

 

 

WIN WIN WIN

Alt hvad DU skal gøre er følgende:

  • like Menorc på Facebook HER
  • like Stinus it på Facebook HER
  • skrive en kommentar til indlægget her med et link til den sko du gerne vil vinde og i hvilken størrelse. Se udvalget HER. (sørg for at vælge en størrelse mindre end i plejer – jeg plejer at bruge 42, og jeg skulle have en 41. læderet udvider sig der hvor det er nødvendigt)

 

Konkurrencen slutter når sommer ferien starter d. 27. juni, så den heldige vinder kan nå at få brugt skoene i sommerferien!
Del konkurrencen med jeres venner – Det er bare sjovere hvis vi er flere! OG så kan det jo være at der kommer endnu flere konkurrencer i fremtiden, hvis der er nok deltagere!

 

Konkurrencen er udarbejdet i samarbejde med Menorc

Alle meninger er mine egne!